24 uur per dag, 7 dagen per week, zwolle

Nieuws


01-07-2017:  Overname Migro Transport B.V. door Migro Logistiek B.V. 


Met ingang van 1 juli 2017, neemt Noordendorp Transport B.V. alle activiteiten over van Migro Transport BV uit Zwolle.

De nieuwe naam is Migro Logistiek B.V., onderdeel van de Noordendorp Groep en blijft gevestigd  aan de Voltastraat 25A

in Zwolle.


De kernactiviteiten van Migro Logistiek B.V. zijn klein & snel transport zowel nationaal als internationaal.

Dit is een uitbreiding op de huidige dienstverlening die Noordendorp haar klanten biedt.


Ruim 36 jaar geleden zijn de heer en mevrouw Middelbosch gestart met Migro Transport.

In Noordendorp Transport hebben zij een geschikte partner gevonden om de continuďteit te waarborgen van de klanten en medewerkers. Dit op een manier zoals zij deze altijd hebben nagestreefd gedurende die jaren; een prettig, persoonlijk contact met de hoogst haalbare kwaliteit in service en flexibiliteit.


Naast alle activiteiten gaat ook het voltallige personeel van Migro Transport mee bij de overname. Naar deze overname is zorgvuldig toegewerkt door beide partijen, zodat voor klanten eenzelfde service en kwaliteit gewaarborgd blijft.


Noordendorp bestaat ruim 100 jaar en houdt zich bezig met nationaal, internationaal transport, warehousing en koeriersdiensten.Opslag

In ons beveiligde pand hebben we mogelijkheid tot opslag van pallets.
Dit biedt de mogelijkheid om vanuit ons magazijn transporten te verzorgen.
Wij kunnen uw materialen tegen een aantrekkelijk tarief in opslag nemen,
en op afroep bezorgen.

Onze planners vertellen u graag meer over de mogelijkheden, wilt u liever in een
persoonlijk gesprek van gedachten wisselen, belt u dan voor een afspraak.


OVERNAME HARWIG TRANSPORT NIJVERDAL


Noordendorp Transport uit Haaksbergen, waaronder ook MIGRO Logistiek B.V. behoort, neemt per 3 april 2018 de activiteiten over van het familiebedrijf Harwig Transport uit Nijverdal.


 


Na ruim 35 jaar actief te zijn geweest in de transportsector heeft Harwig Transport besloten dat het tijd voor hen is om een ‘nieuw weg’ in te slaan. Harwig Transport heeft zich altijd sterk gericht op nationaal en internationaal transport van bouwgerelateerde producten.
De activiteiten sluiten goed aan op de strategische speerpunten van Noordendorp Transport, waarbij Noordendorp Transport zich focust op nationale en internationale distributie van productie- en bouwgerelateerde producten, ADR-goederen alsmede warehousing en assemblage.


 


Naast alle activiteiten gaat ook het voltallige personeel en wagenpark van Harwig Transport bij de overname mee. Naar deze overname is zorgvuldig toegewerkt door beide partijen, zodat Noordendorp Transport vanuit Haaksbergen eenzelfde service en kwaliteit kan blijven bieden.


 


Naast groot transport biedt Noordendorp Transport nationale en internationale koeriersdiensten & snel transporten aan. Dit doet zij vanuit de vestiging Zwolle, opererend onder de naam Migro Logistiek B.V. en vanuit Haaksbergen onder de naam BWH Logistiek B.V.


 


Noordendorp Transport onder leiding van Michel Wentink is bereikbaar op telefoonnummer
053 – 572 18 94 of info@noordendorp.nl


 


Kijk voor meer bedrijfsinformatie op: www.noordendorp.nl


 


 


 


 


Noordendorp is een dynamisch bedrijf dat zich richt op transport, opslag en logistiek. Met professionele en gemotiveerde medewerkers en een uitgebreid modern wagenpark worden goederen snel en vakkundig vervoert. Noordendorp groeit door van een traditionele transporteur naar een logistieke dienstverlener, dat voor ieder vervoersvraagstuk 24/7 een passende oplossing heeft.


 

 

 

 


Koeriersdiensten Migroon Google+
Tweeten
@migro_bv volgen
Migro op Facebook Facebook